16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi răniţi, după ce un şofer grăbit a intrat cu maşina într-un grup de pietoni

Doi răniţi, după ce un şofer grăbit a intrat cu maşina într-un grup de pietoni

Un grav accident de circulație s-a produs duminică, în localitatea Săcel din județul Maramureș, unde o mașină scăpată de sub control a spulberat mai multe persoane care circulau pe marginea DJ 186. Un bărbat și soția lui, care mergeau la biserică, au fost răniți și transportați la spitalul din Vișeu de Sus, informează Observatornews.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care o mașină scăpată de sub control, după ce șoferul nu a adaptat viteza la condițiile drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat într-o curbă la stânga, a părăsit șoseaua și a spulberat un grup de pietoni care circulau pe marginea drumului.

În urma impactului, o femeie, de 55 ani, din Săcel, și soțul acesteia, în vârstă de 62 ani, care mergeau spre biserică, au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul din Vișeu de Sus. 

Starea femeii este mai gravă, fiind internată pe secția de Terapie Intensivă.

Șoferul, de 35 de ani, din Dragomirești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind negativ. Polițiștii de la IPJ Maramureș au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS