17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn român din Italia a murit în timp ce încerca să stingă incediul care îi mistuia mașina

Un român din Italia a murit în timp ce încerca să stingă incediul care îi mistuia mașina

Un român a murit brusc, sub ochii oamenilor care încercau să îl ajute să stingă incendiul izbucnit la maşina sa, pe o şosea din Italia, în zona Milano, informază Antena3.

Românul, în vârstă de 55 de ani, a murit în ultima zi a anului 2021, pe 31 decembrie, în zona localităţii Albaredo Arnaboldi (la sud de Milano), după ce i-a luat foc BMW-ul.

Martorii au povestit că bărbatul a oprit maşina în parcarea unei benzinării şi când s-a dat jos a simţit miros de fum în zona motorului.

A ridicat capota, moment în care flăcările au izbucnit cu putere.

Românul a pus mâna pe un extinctor şi a încercat să stingă incendiul, însă după numai câteva clipe s-a prăbuşit pe asfalt şi a rămas inconştient.

Între timp, el reuşise să sune la Pompieri pentru a anunţa incendiul, astfel că echipajele de salvare au ajuns în scurt timp la faţa locului, potrivit rotalianul.com, care citează publicaţia italiană Il Giorno.

Oamenii au povestit că românul s-a prăbuşit în parcare, lângă maşina sa care ardea, un BMW X5, şi nu s-a mai ridicat. Un elicopter a ajuns la faţa locului, iar medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl readucă la viaţă.

Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, astfel că acesta a fost declarat decedat.

Cel mai probabil, din cauza stresului, românul ar fi suferit un infarct, însă o expertiză medico-legală, precum şi ancheta deschisă de Poliţie, vor stabili cauza exactă a morţii bărbatului în ultima zi a anului 2021.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS