17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Aproximativ 120 de kilograme de articole pirotehnice confiscate

Craiova: Aproximativ 120 de kilograme de articole pirotehnice confiscate

-

Un tânăr din Dolj a fost surprins de polițiști și jandarmi când încerca să comercializeze ilegal 120 de kilograme de articole pirotehnice, pe una din străzile Craiovei.

”În seara zilei de 30 decembrie a.c., în jurul orei 21:30, o patrulă mixtă formată din poliţist din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Dolj, împreună cu o patrulă independentă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Dolj s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Ion Maiorescu, din municipiul Craiova, un tânăr intenţionează să comercializeze, dintr-un autoturism, articole pirotehnice.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că, un tânăr de 22 ani, din comuna Vîrtop, deţinea, fără drept, în autoturism cantitatea de 120 kg de articole pirotehnice, categoriile P1, F2 și F3, în vederea comercializării.

Întreaga cantitate a fost ridicată, cercetările fiind preluate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând ca la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, au menționat reprezentanții IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS