12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSacandal între un grup de tineri și reprezentanții unui magazin din Teasc

Sacandal între un grup de tineri și reprezentanții unui magazin din Teasc

Mai multe persoane au fost amendate de polițiști în urma unui scandal izbucnit aseară, înt-un magazin din comuna doljeană Teasc. În total, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 9.000 de lei. Pentru că aveau suspiciunea că au fost furate bunuri, reprezentanții magazinului au încuiat ușile pentru o perioadă de timp.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, incidentul a fost sesizat de o femeie de 37 de ani.

”Ieri seară, poliţişti din cadrul Sectiei 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizaţi, prin apel 112, de o femeie de 37 de ani, din Teasc, cu privire la faptul că, în incinta unui magazin de pe raza comunei Teasc, un grup de persoane provoacă scandal iar angajații au încuiat ușa de acces în magazin, pentru o scurtă perioadă de timp.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde nu au mai fost găsite persoanele care ar fi provocat scandal. S-a stabilit că reprezentanții magazinului, bănuind că persoanele în cauza ar fi încercat să sustragă sau ar fi sustras bunuri din magazin, ar fi încuiat pentru o perioadă ușa de acces în magazin”, au precizat polițiștii doljeni.

Amenzi pentru scandal și nerespectarea măsurilor de protecție

Oamenii legii mai spun că unul din reprezentații magazinului a fost amenințat de unul dintre scandalagii.

”Din cercetări s-a stabilit că între reprezentanții magazinului și persoanele în cauză a izbucnit un conflict verbal, în timpul căruia un bărbat de 32 de ani, din Rojiște, ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență unui bărbat de 40 de ani, din Craiova, reprezentant al magazinului.

Bărbatul de 32 de ani a fost sancționat de polițiști conform Legii 61/1991 pentru provocare de scandal în locuri sau localuri publice, cu amendă de 1000 de lei și conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, cu amenda de 1000 de lei”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Alte șapte persoane au fost amendate cu câte 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS