10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer grav rănit după ce a intrat cu maşina într-un camion

Şofer grav rănit după ce a intrat cu maşina într-un camion

Un tânăr a fost rănit grav, luni, în urma unui accident rutier produs pe E 85, pe raza satului Buzeni din comuna Băluşeni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, tânărul se afla într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un camion, iar în urma impactului a rămas încarcerat.

„Şoferul autoturismului, în vârstă de 24 ani, a rămas încarcerat. La faţa locului au ajuns în cel mai scurt timp două echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Botoşani, cu o autospecială de descarcerare şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, tânărul a fost scos din maşină, fiind preluat de echipajul SMURD, în stare critică. Până la sosirea forţelor de intervenţie, victima a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SAJ, care trecea prin zonă”, a afirmat Lupu.

Oficialului ISU precizează că pompierii au intervenit, de asemenea, pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS