10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentImpact între o maşină de poliţie şi un monument

Impact între o maşină de poliţie şi un monument

Un bărbat de 67 de ani, pasager într-o maşină de poliţie, a fost rănit în urma unui accident produs sâmbătă, în comuna doljeană Ostroveni. Potrivit oamenilor legii, agentul care conducea autospeciala a evitat un biciclist, a pierdut contolul direcţiei şi a lovit un monument.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, autospeciala de poliţie era condusă de un agent de 27 de ani. Maşina de poliţie se îndrepta către Bechet, unde urma să fie audiat bărbatul de 67 de ani, pasager pe bancheta din spate.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bechet au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe raza localității Ostroveni a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că o autospecială, condusă de un tânăr de 27 ani, pe DN 55A, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul împrejmuitor al unui monument de beton.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 67 de ani, pasager în autospecială, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au precizatoamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Se pare că accidentul a fost provocat de un bărbat de 79 de ani, care circula pe o bicicletă. Agentul de la volan ar fi încercat să-l evite pe biciclist şi a intrat cu maşina în monument. De altfel, şi bicilistul este cercetat.

„De asemenea, sunt efectuate cercetări și cu privire la alt participat la trafic, în calitate de biciclist, de 79 de ani, din Ostroveni, care se deplasa pe strada Victoriei”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS