11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPersoană rănită după ce un autoturism s-a tamponat cu un microbuz

Persoană rănită după ce un autoturism s-a tamponat cu un microbuz

Un autoturism şi un microbuz în care se aflau şapte pasageri s-au ciocnit, miercuri seară, pe Calea Şurii Mici din municipiul Sibiu. În urma impactului, un bărbat, de 49 de ani, din microbuz, a fost rănit, fiind transportat la spital, informează News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul s-a produs la intersecţia dintre Calea Şurii Mici şi DN 7H, unde un autoturism condus dinspre Calea Şurii Mici de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Alba, s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane, condus pe DN 7H spre A1 de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din judeţul Vâlcea.

„În microbuz se aflau șapte pasageri, unul dintre aceştia, bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Vâlcea, fiind rănit şi transportat la spital, conştient”, a transmis Poliţia Sibiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, fiind acordate îngrijiri medicale la două persoane: o fată de circa 16 ani, cu atac de panică, ea refuzând transportul la spital, şi bărbatul de 49 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism la un braţ.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauza exactă care a dus la producerea accidentului.

Traficul se desfăşoara îngreunat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS