10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAdolescent cercetat de poliţie după ce a ameninţat cu cuţitul un bărbat de 60 de ani

Adolescent cercetat de poliţie după ce a ameninţat cu cuţitul un bărbat de 60 de ani

Revoltat că i s-a făcut observaţie, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Galaţi, a ameninţat cu cuţitul persoana care i-a atras atenţia. Bărbatul a solicitat sprijinul jandarmilor, informează News.ro.

Echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi, în timp ce patrula pe strada Oţelarilor, a observat cum un bărbat aflat pe trotuar face insistent cu mâna.

Jandarmii au oprit în dreptul acestuia şi l-au întrebat ce problemă are. Speriat, bărbatul le-a spus oamenilor legii că un băiat l-a ameninţat cu un cuţit, după ce i-a atras atenţia să strângă mâncarea pe care o scăpase pe jos. 

Din verificările făcute de jandarmi şi din declaraţia persoanelor implicate a rezultat că băiatul, în vârstă de 16 ani, s-a întâlnit în cartierul Micro 19 cu doi prieteni, de aceeaşi vârstă, cu care intenţiona să meargă într-un magazin din apropiere.

La un momen dat, adolescentul a scăpat pe jos o parte din mâncarea pe care o avea în mână, iar un trecător i-a făcut observație să o ridice.

Revoltat că i s-a atras atenţia, acesta a scos din haină un cuţit cu care l-a ameninţat pe trecător, un bărbat în vârstă de 60 ani. Speriat, bărbatul s-a îndepărtat rapid de el, iar când a văzut un echipaj de jandarmerie a semnalat problema.

În momentul în care au văzut jandarmii, cei trei tineri au fugit printre blocurile din zonă, dar în scurt timp au fost prinşi.

Cuţitul a fost găsit de jandarmi într-o grădină din apropiere, iar cei trei au fost conduşi la sediul poliţiei. Pe numele unuia dintre ei, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt continuate de către poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS