12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRăniţi într-un accident între o autoutilitară şi două autoturisme

Răniţi într-un accident între o autoutilitară şi două autoturisme

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs ieri, pe DN 65, în localitatea doljeană Galicea Mare. Poliţiştii au stabilit că o autoutilitară a lovit un autoturism oprit pe şosea, după care l-a proiectat în alt autoturism oprit.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că în accident au fost implicate o autoutilitară şi două autoturisme. În momentul impactului, cele două autoturisme erau oprite pe şosea.

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Galicea Mare a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din Băilești, pe DN 56, în comuna Galicea Mare, a intrat în impact cu un autoturism oprit pe partea carosabilă, în același sens de mers, care a fost proiectat într-un alt autoturism oprit. În urma evenimentului rutier, trei persoane, care se aflau între cele două autoturisme oprite, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital”, au explicat oamenii legii.

Şoferul de 33 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS