25.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer băut și drogat, urmărit de Poliție, a intrat cu mașina într-un stâlp

Un șofer băut și drogat, urmărit de Poliție, a intrat cu mașina într-un stâlp

Un șofer băut și drogat, urmărit de Poliție prin Capitală, a intrat cu mașina într-un stâlp.

Potrivit unui comunicat emis de Brigada Rutieră București, în jurul orei 09.00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în intersecţia Bd. Aviatorilor/Piaţa Victoriei au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bd. Aviatorilor. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat şi şi-a continuat deplasarea către Piaţa Romană, încercând să se sustragă.

În acest context, poliţiştii au procedat la urmărirea conducătorului autovehiculului, care la intersecţia Bd. Gheorghe Magheru/Str. George Enescu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de mers. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l in aerul expirat.

Totodată, acesta a fost testat şi cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pt consum de o substanţă. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice şi a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin. 1 şi 2 din Codul Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Studenții vor putea face și cursuri online din toamnă

Sorin Cîmpeanu a anunțat că studenții vor putea face...

ȘTIRI GdS