20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi răniţi, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un cap de pod

Doi răniţi, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un cap de pod

Un bărbat în vârstă de 66 de ani şi o femeie în vârstă de 53 de ani au fost preluaţi de echipaje SMURD şi ale SAJ Giurgiu după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod în localitatea Băneasa, judeţul Giurgiu, informeayă Agerpres.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această după-amiază să intervină în localitatea Băneasa după ce un autoturism a ajuns în afara părţii carosabile, în şanţul de evacuare a apei pluviale, în urma impactului cu un cap de pod. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Echipajele de salvatori ajunse la faţa locului au constatat că atât conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 66 de ani, cât şi pasagera care îl însoţea, în vârstă de 53 de ani, au nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluaţi de echipajele SMURD şi SAJ şi transportaţi de urgenţă la spital”, se arată într-un comunicat de presă emis luni de ISU Giurgiu.

Echipajele de poliţişti sosite la faţa locului efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS