1.9 C
Craiova
joi, 2 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentDoi pacienți COVID au murit în ambulanță în timp ce așteptau să se interneze la Spitalul Județean din Craiova

Doi pacienți COVID au murit în ambulanță în timp ce așteptau să se interneze la Spitalul Județean din Craiova

Situație dramatică la Spitalul Județean din Craiova. Nouă oameni au murit în ultimele 24 de ore, doi dintre ei în fața unității, în ambulanță, în timp ce așteptau ajutorul medicilor.

Sunt peste o sută de pacienți COVID internați aici, în condițiile în care capacitatea este de numai 30 de paturi. În plus, spitalul nu a avut în weekend deloc Remdesivir, un medicament esențial în tratamentul anti-COVID, potrivit Digi24.

„Sunt 9 pacienți decedați în ultimele 24 de ore“

Laurențiu Ivanovici, directorul Spitalului Județean de Urgență Craiova, a precizat: „Situația este gravă. Sunt 9 pacienți decedați în ultimele 24 de ore. Doi dintre pacienți au decedat chiar când au sosit la unitatea de primiri urgențe. Au fost aduși de către ambulanțe în stop cardio-respirator“.

Sunt 40 de pacienți în acest moment în unitatea de primiri urgențe, pacienți suspecți sau confirmați cu SARS-CoV-2. Iar în ATI, în sectorul ATI Covid sunt internați 30 de pacienți în stare gravă și foarte gravă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Diana Raheb: Cancerul de col se vindecă, dar...

Deşi în unele ţări cancerul de col uterin a...

ȘTIRI GdS