8.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 februarie, 2023
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Urmărire și focuri de armă pentru a opri o mașină cu țigări de contrabandă

(VIDEO) Urmărire și focuri de armă pentru a opri o mașină cu țigări de contrabandă

-

Polițiștii de frontieră botoșăneni au identificat, în extravilanul localității Roșiori, județul Botoșani, un autoturism despre care existau informații că ar fi implicat în acte de contrabandă.

Soferul autoturismului suspect nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor și, în consecință, aceștia au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, trăgând mai multe focuri de avertisment, atât în plan vertical, cât și către pneurile autoturismului.

Conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea și, pe un câmp cu vegetație abundentă, și-a incendiat autoturismul, fugind prin lanurile de porumb.

Polițiștii de frontieră sosiți la fața locului au reușit să extragă, înainte ca focul să se extindă asupra întregului autoturism, mai multe colete cu țigări de contrabandă.

Incendiul a fost stins de către pompierii de la ISU Botoșani, sosiți în scurt timp, existând pericolul extinderii acestuia în lanurile de vegetație uscată din apropiere.

În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și desfășoară activități specifice în vederea stabilirii întregii arii infracționale și tragerii la răspundere a făptuitorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Prins la volan în comă alcoolică, 4,02mg/l alcool pur...

Un bărbat, care conducea un autovehicul, a fost depistat...

ȘTIRI GdS