21.8 C
Craiova
joi, 18 august, 2022
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: O femeie a încercat să se sinucidă aşezându-se pe calea ferată

Mehedinţi: O femeie a încercat să se sinucidă aşezându-se pe calea ferată

Jandarmii care patrulau în cartierul Schela Cladovei din Drobeta-Turnu Severin au reuşit să salveze în ultimul moment o femeie, de 75 de ani, care, copleșită de necazuri, se aşezase pe calea ferată, cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor, relatează Agerpres, care citează un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinţi, informează Digi24.

Femeia plângea şi era dezorientată, iar jandarmii au îndepărtat-o de pe șina de cale ferată cu puţin timp înainte să fie lovită de trenul care venea cu viteză.

„Gândindu-se că secundele sunt esenţiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta şi au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Colegii noştri au încercat să o liniştească pe femeie şi să afle de ce a intenţionat să recurgă la un gest de suicid”, menționează comunicatul Inspectoratul Județean de Jandarmi Mehedinţi.

Printre lacrimi, femeia le-a spus jandarmilor că are probleme de sănătate, că soţul îi este paralizat, cu copiii nu se înţelege şi toate aceste probleme au doborât-o psihic şi fizic, iar prin acest gest a încercat să-şi curme suferinţa.

Jandarmii au solicitat un echipaj medical de urgenţă pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă aceasta a refuzat. Ulterior, jandarmii au luat legătura cu membrii familiei, iar ea a fost preluată de aceştia şi condusă în siguranţă acasă, informează IJJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS