11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrins băut la volan de două ori în aceeaşi noapte

Prins băut la volan de două ori în aceeaşi noapte

Un bărbat de 51 de ani a fost depistat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice de două ori în aceeaşi noapte, acesta făcând acum obiectul a două dosare penale, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

“La data de 6 octombrie, în jurul orei 20.40, poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizaţi de către dispeceratul IPJ Vrancea cu privire la faptul că pe DN 2 – E 85, pe direcţia Focşani-Garoafa, un autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi se deplasează sinuos. Poliţiştii rutieri au identificat autoturismul în trafic al cărui conducător auto, un bărbat de 51 de ani, emana halenă alcoolică. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea, potrivit Stirile Pro Tv.

I-a fost întocmit un dosar penal

Bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit Poliţiei, câteva ore mai târziu bărbatul a fost din nou depistat la volan, în trafic, de data aceasta în localitatea Bizigheşti.

“Acelaşi bărbat a fost depistat în jurul orei 23.16, pe DN 2 – E 85, în localitatea Bizigheşti, tot de poliţiştii Serviciului Rutier, la volanul aceluiaşi autoturism. Poliţiştii au procedat la retestarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Vrancea.

În acest caz a fost întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS