11.8 C
Craiova
luni, 23 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentSute de kilograme de miere împrăştiate pe DN7

Sute de kilograme de miere împrăştiate pe DN7

Sute de kilograme de miere de albine s-au împrăştiat pe DN 7, după ce un camion s-a răsturnat luni în localitatea Vladimirescu, traficul fiind îngreunat aproximativ o oră.

Primarul comunei Vladimirescu, Mihai Mag, a declarat pentru AGERPRES că incidentul a avut loc în mijlocul localităţii, iar în primă fază au fost trimise echipe locale pentru a îndepărta mierea scursă din camion.

„Cantitatea de miere scursă a fost mare şi am solicitat sprijinul celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a spăla asfaltul, astfel încât să nu fie vreun pericol ulterior pentru trafic”, a spus primarul.

De asemenea, la faţa locului au fost trimişi angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, pentru a ajuta la curăţarea drumului.

„Traficul se desfăşoară pe jumătate de cale, până la ora 10,00, estimativ, pe DN 7, în comuna Vladimirescu (Arad), după ce dintr-un autotren răsturnat s-a scurs miere de albine”, a anunţat DRDP imediat după incident.

Traficul a fost îngreunat aproximativ o oră, până când mierea a fost îndepărtată de pe drum.

Poliţiştii arădeni fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care camionul s-a răsturnat. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în...

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în 2021. Situațiile financiare vor fi aprobate în ședința de joi a Consiliului Local.

ȘTIRI GdS