13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCine sunt victimele accidentului de avion din Milano

Cine sunt victimele accidentului de avion din Milano

Şapte cetăţeni români se regăsesc printre persoanele decedate în accidentul care a avut loc duminică, la periferia oraşului Milano, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

“Potrivit informaţiilor comunicate de autorităţile italiene, în urma demersurilor de identificare a victimelor acestui incident, printre persoanele decedate se regăsesc 7 cetăţeni români (toţi deţinând şi alte cetăţenii). Totodată, MAE menţionează că, până la acest moment, Consulatul General al României la Milano nu a primit solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest incident”, reiese din comunicatul MAE.

Una dintre victime era Dan Petrescu, omul de afaceri român de 68 de ani, cel care a și pilotat avionul pe care îl achiziționase în 2015, cu Vova Cohn, fost acționar al clubului Dinamo, notează Corriere della Sera.

Dan Stefan Petrescu (Foto: milano.corriere.it)

Soția omului de afaceri, Dorotea Petrescu Balzat, de 65 de ani, se afla în avion. Și fiul lor, Dan Stefan Petrescu, de 30 de ani, a murit în urma accidentului.

Fiica fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu și soțul ei, printre victime

Printre victime se numără Filippo Nascimbene și soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescu, în vârstă de 34 de ani. Aceasta era fiica fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu. Și fiul celor doi, Raphael, născut la Milano pe 16 ianuarie 2020, se afla în aeronavă.

Filippo Nascimbene și soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescu (FOTO: milano.corriere.it)

De asemenea, o altă victimă este Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline Alexandrescu.
Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, de 36 de ani, un prieten canadian al lui Dan Stefan Petrescu.

Presa italiană vorbește despre o coincidență stranie în cazul avionului prăbușit. Tragedia s-a produs exact pe strada care dă numele celei mai mari tragedii aviatice din istoria Italiei, adică tragedia Linate. Pe 8 octombrie 2001, un avion al companiei Scandinavian Airlines care transporta 110 pasageri s-a ciocnit cu un business jet cu patru pasageri la bord. Toți cei implicați în incident au murit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS