5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentItalianul care a ucis cu sânge rece o româncă a fost condamnat pe viață

Italianul care a ucis cu sânge rece o româncă a fost condamnat pe viață

Ana Maria Lăcrămioara, în vârstă de doar 36 de ani, a fost ucisă în 2019 cu sânge rece de iubitul ei, Antonio Borgia. La doi ani de la cumplitul eveniment, bărbatul a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață.

Ana Maria Lăcrămioara a fost ucisă brutal în toamna lui 2019 de Antonio Borgia. Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, s-a născut în România, dar a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo.

Tânăra era însărcinată în luna a patra și a fost înjunghiată brutal în gât.

Ana Maria a fost ucisă de individ pentru că bărbatul încerca să scape de sarcina ei, care i-ar fi distrus imaginea familială și socială, „a unui bărbat respectabil, de familie, antreprenor”, arată motivarea judecătorească.

”I-am tăiat gâtul ca să se poată odihni”

Motivele sentinței sunt descrise în 130 de pagini care descriu groaza și cruzimea oarbă folosite de Borgia asupra româncei. 

Criminalul spune că Ana Maria era gravidă cu un alt bărbat și bebelușul ar fi urmat să reprezinte o formă de șantaj.

Criminalul a declarat că Ana l-ar fi șantajat cu 3.000 de euro, ca să nu spună adevărul despre relația sa.

Borgia a decis clar că o va ucide: a înjungiat-o în lateral, a târât-o de picior și a luat un băț, cu care a lovit-o în cap.

„Nu murea, i-am dat lovituri bune. Avea o gaură în lateral, cu tupeu. I-am tăiat gâtul, să se poată odihni. I-am zdrobit capul, pentru că încă mai gâfâia”.

Bărbatul a recunoscut, într-un interviu, că plănuia să incinereze cadavrul, într-un butoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS