10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătăuşii de la mall rămân după gratii

Bătăuşii de la mall rămân după gratii

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, ieri, să respingă contestaţiile formulate de patru persoane arestate preventiv săptămâna trecută. Este vorba de un craiovean de 48 de ani şi de fiii săi, acuzaţi că au bătut un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani. Scandalul a avut loc pe 20 septembrie, în parcarea unui centru comercial din Craiova. Motivul conflictului ar fi fost un loc de parcare, ocupat de victime înaintea agresorilor.

Potrivit oamenilor legii, victimele sunt un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, ambii din Craiova.

„Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Politie Craiova au fost sesizați prin apel 112 de o tânără, de 21 ani, din Craiova, despre faptul că, în parcarea unui centru comercial din localitate, două persoane au fost agresate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări au stabilit faptul că, în parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresați de patru persoane, care ulterior comiterii faptei ar fi părăsit fața locului într-un autoturism. Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat oamenii legii.

Conflictul ar fi pornit după ce bărbatul de 38 de ani a parcat autoturismul pe un loc „rezervat” de agresori.

Un craiovean şi fiii săi, acuzaţi de lovire sau alte violenţe

Agresorii au fost identificaţi de poliţişti în dimineaţa zilei de 21 septembrie. Este vorba de un bărbat de 48 de ani din Craiova şi trei fii ai săi.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, au fost identificaţi un bărbat de 48 de ani şi 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi agresat fizic, în cursul zilei trecute, un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din Craiova, în parcarea unui centru comercial din localitate. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

Pe numele celor patru suspecţi a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Bătăuşii de la mall, în arest pentru 30 de zile

Pe data de 22 septembrie, cei patru inculpaţi au fost duşi la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea Judecătoriei Craiova a fost contestată de cei patru craioveni la Tribunalul Dolj, instanţă care s-a pronunţat pe 28 septembrie.

Judecătorii au respins contestaţiile inculpaţilor, aşa că aceştia vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS