6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(Video) Imagini incredibile cu momentul în care BMW-ul a intrat în non-stop

(Video) Imagini incredibile cu momentul în care BMW-ul a intrat în non-stop

-

Imagini incredibile au fost surprinse de camerele de luat vederi, exact în momentul în care BMW-ul a intrat în non-stopul de pe Calea Bucureşti, în cartierul craiovean Lăpuş. Pe imagini se vede cum maşina a intrat foarte puternic în magazin. Autovehiculul a distrus tonomatele de cafea, vitrina frigorifică şi a ajuns până la rafturile cu produse.

Din fericire, nu a lovit nicio persoană. Însă, pe imagini se observă (în colţul din stânga – sus) o vânzătoare care se afla foarte aproape de locul unde a intrat BMW-ul. În timpul impactului, aceasta s-a băgat într-un colţ al magazinului şi a scăpat ca prin minune.
Chiar dacă acest supermarket non-stop este destul de aglomerat zilnic, niciun client nu se afla în acea zonă în momentul accidentului.

Ambii şoferi implicaţi sunt vinovaţi

Vă reamintim că accidentul a avut loc după ce maşina marca BMW a fost acroşată de un tir şi proiectată în magazin.

„Astăzi, în jurul orelor 12.06, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Calea Bucureşti la intersecţia cu strada Tehnicii, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Poliţiştii au constatat că un tir, condus de un bărbat de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, din direcţia centru către Balş, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Apoi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova, care circula în zona haşurată şi care nu s-a încadrat corespunzător. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un magazin comercial de pe strada Calea Bucureşti“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. De asemenea, amândoi au fost sancţionaţi contravenţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câţi bani a încasat Primăria Craiova din parcările ocazionale...

Ultimii ani au fost un dezastru pentru craioveni din...

ȘTIRI GdS