14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru morţi după ce un autoturism a intrat într-un TIR pe DN 6

Patru morţi după ce un autoturism a intrat într-un TIR pe DN 6

Patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 16 şi 42 de ani, au murit într-un accident de circulaţie ce a avut loc joi seară pe DN 6, în localitatea Constantin Daicoviciu din judeţul Caraş-Severin, fiind implicate un autoturism, în care se aflau victimele, şi un TIR înmatriculat în Ungaria, informează Agerpres.

„În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, înmatriculat în Ungaria, şi un autoturism în care se aflau patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani, din judeţul Caraş-Severin. În urma accidentului, toţi cei patru ocupanţi ai autoturismului au decedat”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş Severin.

Şoferul autotrenului, un bărbat de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că acesta nu consumase alcool.

Potrivit primelor cercetări, autoturismul circula dinspre Lugoj spre Caransebeş, iar la ieşirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a intrat în coliziune cu autotrenul care venea din sens opus.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, a precizat IPJ Caraş-Severin.

La faţa locului au intervenit trei ambulanţe de la SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi o echipă a pompierilor militari din Caransebeş.

Traficul a fost restricţionat pe un singur sens pentru extragerea victimelor din maşina avariată şi finalizarea cercetării la faţa locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS