1.6 C
Craiova
joi, 28 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Reținuți în urma scandalului pentru un loc de parcare

(VIDEO) Reținuți în urma scandalului pentru un loc de parcare

-

Patru craioveni au fost reținuți noaptea trecută în urma scandalului petrecut pe 20 septembrie în parcarea unui centru comercial.

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova i-au reținut pe bărbatul, de 48 de ani şi pe cei 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi agresat fizic un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din municipiu. Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conflictul ar fi pornit de la un loc de parcare. Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul acestei zile, bărbatul și tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Condamnaţi definitiv pentru profanare de cadavre

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins apelurile formulate de doi tineri de 19 ani, condamnaţi la câte 11 luni de închisoare cu executare pentru profanare de cadavre şi furt. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi că, în noiembrie 2020, a intrat în mormântul unei femei decedate în septembrie 2015, într-un accident rutier. Au sustras o sumă de bani, un inel şi mâna dreaptă a cadavrului.

ȘTIRI GdS