12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniţi după un accident cu şapte mașini în București

Patru răniţi după un accident cu şapte mașini în București

Un accident rutier s-a produs, în noaptea de marţi spre miercuri, în cartierul Militari din Bucureşti, unde două maşini au intrat în coliziune, patru persoane fiind rănite şi alte cinci autovehicule staţionate avariate, informează Brigada Rutieră a Capitalei, informează Agerpres.

„În jurul orei 02.25, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Strada Dealul Ţugulea/Uverturii, în care au fost implicate şapte autovehicule, dintre care două autovehicule în mişcare şi cinci autovehicule staţionate”, arată sursa citată.

Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 20 de ani, se deplasa pe Strada Dealul Ţugulea, iar când a ajuns la intersecţia cu Bulevardul Uverturii a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani.

În urma impactului, au fost avariate şi cinci autovehicule staţionate.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

„În urma accidentului a rezultat rănirea unui număr de patru persoane (doi conducători auto şi doi pasageri din cele două autovehicule aflate în mişcare) şi au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, precizează Brigada Rutieră.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS