11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr snopit în bătaie de un polițist, într-o spălătorie auto

Tânăr snopit în bătaie de un polițist, într-o spălătorie auto

Un agent de poliţie din Bihor este anchetat de superiori după ce a snopit în bătaie un tânăr, într-o spălătorie auto. Între cei doi ar exista neînţelegeri mai vechi, acuză rudele victimei, care a ajuns la spital, după atac.

Poliţistul, care nu era în timpul serviciului, a fost deocamdată amendat cu 2000 de lei. 

În imaginile care au surprins scandalul se observă cum, la un moment dat, poliţistul vine la masă la care tânărul mânca împreună cu colegii săi, în spălătoria auto. O ridică peste cei care stau la ea şi începe să facă scandal. Apoi, într-o încăierare generală, se repede la băiatul de 21 de ani, şi îl loveşte. Mama tânărului susţine că omul legii ar fi…invidios pe fiul ei, pentru că are o situaţie financiară foarte bună şi că de acolo ar fi pornit neînţelegerile dintre ei.

Lidia Iștoc, mama băiatului: „Au devenit violenţi şi au intrat acolo, în proprietatea spălătoriei, au răsturnat masa şi l-au agresat pe copilul meu. Avem o posibilitate financiară mai bună şi cred că asta e unul dintre motive, principalul, este invidia.”

Mama tânărului spune că poliţistul ar fi avut un conflict şi cu prietena băiatului, care este şi proprietara spălătoriei din Beiuș, unde s-a petrecut totul.

 „Polițistul a reacţionat foarte violent, spunându-i că o ia la bătaie pe fata respectivă, şi pe băiatul care era acolo. Băiatul respectiv a şi primit un pumn, dar l-a lovit în umăr.”

Citește continuarea pe stirilePROTV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS