19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr s-a aruncat sub roțile unui TIR după o ceartă cu iubita

Un tânăr s-a aruncat sub roțile unui TIR după o ceartă cu iubita

Un tânăr, de 28 de ani, a murit în noaptea de marți spre miercuri după ce a fost călcat de un camion, în Iași. Ulterior s-a stabilit că nu a fost vorba de un accident, ci de sinucidere, bărbatul hotărând să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu iubita, informează Digi24.

Marți seară, Bogdan D., din Iași, a avut o discuție aprinsă cu tânăra cu care avea o relație de patru ani. În cursul nopții, el a ieșit să se plimbe pe străzi și atunci ar fi luat decizia de a se sinucide, potrivit Ziarul de Iași.

De altfel, el i-a trimis iubitei sale un mesaj prin care o anunța ce are de gând să facă. Apoi a așteptat câteva minute la marginea străzii, iar când a văzut primul TIR apropiindu-se, s-a aruncat sub roțile lui.

Șoferul nici măcar nu și-a dat seama că a călcat un om și și-a continuat drumul.

Echipajele de salvare sosite la locul accidentului au constatat că tânărul decedase. La scurt timp a fost depistat și șoferul de TIR, în baza declarațiilor unor martori.

La câteva ore după tragicul eveniment, iubita lui a scris un mesaj emoționant pe Facebook: „Patru ani şi o mare de amintiri. Nu te voi uita niciodată, sufletul meu! Dumnezeu să te ierte!”.

Poliția a întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS