15 C
Craiova
marți, 19 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEveniment8 persoane au fost reținute, după ce un copil a fost înjunghiat în parcarea unui mall

8 persoane au fost reținute, după ce un copil a fost înjunghiat în parcarea unui mall

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu informează astăzi că opt persoane au fost reţinute pentru tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma altercaţiei de luni după-amiază din parcarea unui mall din Şelimbăr, în care a fost înjunghiat un minor de 12 ani şi au fost rănite alte trei persoane, potrivit Agerpres.

Conform unui comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, minorul înjunghiat are mai multe plăgi tăiate înţepate la nivelul hemitoracelui drept posterior, cu hemopneumotorax consecutiv, leziuni care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în primejdie viaţa. Alte trei persoane rănite cu obiecte contondente au fost duse la spital.

În altercaţie ar fi fost implicate peste 20 de persoane

„La scurt timp, organele de poliţie au procedat la identificarea suspecţilor şi conducerea acestora la sediul IPJ Sibiu. Urmare a probatoriului administrat, după audierea persoanelor implicate, prin ordonanţă procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui număr de 8 inculpaţi. Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică”, mai menţionează comunicatul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a informat, luni, că în urma unui apel la 112, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, precum şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale. În altercaţie ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel şi Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

81.054 de teste, efectuate în ultimele 24 de ore

Până la această dată, la nivel național, au fost...

ȘTIRI GdS