29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițist din Vaslui, bătut cu poșetele de două femei

Polițist din Vaslui, bătut cu poșetele de două femei

Un polițist din Vaslui a fost bătut cu poșetele de două femei. Acestea au fost reținute, o dată cu șoferul mașinii în care se aflau, și care nu avea asigurare, informează cotidianul Vremea Nouă.

Incidentul s-a întâmplat în timp ce un echipaj format din doi poliţişti, aflat în misiune în localitatea Murgeni, a încercat să oprească în trafic o mașină în care se aflau trei persoane. La volan era un bărbat, însoțit de soția sa și de o altă femeie.

Șoferul n-a vrut inițial să oprească, sfidând oamenii legii, care au pornit în urmărirea sa. Câțiva metri mai încolo, polițiștii au oprit mașina, solicitând actele la control. Așa au constatat că şoferul nu avea asigurarea făcută, iar unul dintre polițiști a vrut să-i dea amendă şi să-i ridice talonul.

L-au bătut şi au lovit cu pietre maşina poliţiei

În acel moment, din mașină au coborât cele două femei, care l-au luat la bătaie pe polițistul care voia să întocmească procesul verbal. L-au lovit cu gențile în cap, i-au rupt hainele și l-au trântit jos. Colegul acestuia a scos un spray paralizant, cu care a încercat să le îndepărteze pe cele două agresoare.

După ce au fost „parfumate” cu spray paralizant, au fugit, cu tot cu șofer, dar nu departe. S-au oprit pentru a lua pietre de pe drum, pe care le-au aruncat în polițiști şi în autospeciala poliției, pe care au avariat-o. Apoi au fugit.

Femeile și bărbatul au fost prinși de polițiști, un rol important avându-l camera portabilă de filmat de pe corpul unuia dintre polițiști, care a surprins tot incidentul.

Agresorii celor doi polițiști au ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, unde au fost audiați în dosarul penal în care sunt cercetați pentru ultraj. Au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 2 septembrie să fie trimiși de procurorul de caz în fața instanței, cu propunerea de luare a unei măsuri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS