6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean împușcat în parcarea unui bloc

Craiovean împușcat în parcarea unui bloc

Procurorii doljeni au întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor pe numele unui bărbat de 29 de ani, din Craiova. Acesta este acuzat că a tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat de 43 de ani. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în parcarea unui bloc din Craiova.

Potrivit polițiștilor doljeni, incidentul a fost sesizat de medicii Spitalului de Urgență Craiova, unde s-a prezentat un bărbat de 43 de ani, care prezenta două plăgi împuşcate în nivelul brațului stâng.

”La unitatea medicală s-au deplasat polițiștii, care, în urma discuțiilor purtate cu persoana vătămată, au stabilit că în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla în parcarea unui bloc, din Craiova, a observat un autoturism din care a coborât o persoană care ar fi avut fața acoperită dar pe care ar fi recunoscut-o ca fiind un tânăr de 29 de ani, din localitate, care ar fi executat în direcția lui mai multe focuri de armă după care ar fi părăsit zona cu autoturismul”, au precizat oamenii legii.

Cercetările au fost preluate de ofițerii Serviciulu de investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. A fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Dosar penal pentru tentativă de omor

Tânărul de 29 de ani a fost depistat de polițiști în Craiova, după care a fost dus la audieri. Oamenii legii au mai precizat că a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor.

”Ulterior, a fost schimbată încadrarea juridica a faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. La data de 27 august, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuite de comiterea faptei. În urma percheziției efectuate, au fost ridicate bunuri în vederea continuării cercetărilor”, au mai precizat oamenii legii.

Aceștia din urmă au mai explicat că bărbatul de 43 de ani nu a depus o plângere și nu a rămas internat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS