22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMaşină lovită de un tren încărcat cu GPL, la Mangalia

Maşină lovită de un tren încărcat cu GPL, la Mangalia

Un SUV a intrat în fața trenului miercuri noapte, la ieșirea din Mangalia spre localitatea 2 Mai, accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite, informează Clubferoviar.ro.

Conform primelor informații, în jurul orei 22,10 șoferul unui SUV marca Mitsubishi nu s-a asigurat când traversa liniile de cale ferată, iar mașina a fost lovită de un tren de marfă.

La fața locului s-au deplasat echipaje de ambulanță SAJ B2, SMURD, dar și polițiștii rutieri, care au început cercetările pentru a stabili cu exactitate modul producerii nefericitului incident.

Conform militarilor de la ISU Dobrogea, este vorba despre șapte vagoane încărcate cu GPL, pentru care s-au asigurat măsuri PSI. “Nu sunt scurgeri de combustibil, s-au decuplat bornele autoturismului implicat în accident. Se acordă îngrijiri medicale pentru doi pasageri, un adult şi un copil, aflaţi în autoturism”, au precizat pompierii. 

Trenul de marfă avea şapte vagoane, toate pline cu gaz petrolier lichefiat. Din fericire nu au existat scurgeri de combustibil, iar cele două persoane aflate în maşină, un adult şi un copil, au scăpat ca prin minune doar cu nişte zgârieturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS