6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu la Casa Științei din Râmnicu Vâlcea.Un bărbat și fetița sa de 2 ani, evacuați de pompieri

Incendiu la Casa Științei din Râmnicu Vâlcea.Un bărbat și fetița sa de 2 ani, evacuați de pompieri

Un incendiu s-a produs azi noapte la subsolul Casei Științei din cartierul Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea. Clădirea, unde mai multe etaje funcţionează în regim de hotel şi unde erau înregistrate 28 de persoane, a fost inundată de fum. La nivelul superior funcționează un dispecerat taxi cu 3 angajați, toate aceste persoane s-au autoevacuat.

Un bărbat şi fetiţa sa, în vârstă de doi ani, au fost evacuaţi de pompieri. Fetița a fost dusă la urgențe pentru investigații suplimentare. Nu i-au fost depistate probleme. Tată a refuzat investigarea medicală.

Casa Științei funcționează în regim de hotel (cate 5 camere ocupate pe etaj). Pompierii militari au ajuns la fața locului cu 7 autospeciale, iar SAJ cu două ambulanțe.

Incendiul s-a manifestat la subsolul cladirii, într-un spațiu închis, pe circa 300 mp. Până la stingerea incendiului, au ars elemente de mobilier, instalatii electrice, tamplarie PVC, izolație fonică, proiectoare, panouri. Cauza probabilă a produceii incndiului este în curs de stabilire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS