27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer a murit după ce a intrat cu autoutilitara în gard

Un şofer a murit după ce a intrat cu autoutilitara în gard

Un bărbat a murit, marţi, după ce autoutilitara pe care o conducea pe DN 73, în localitatea argeşeană Mărăcineni, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un gard, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, în accident a fost rănită şi o femeie, pasageră în autoutilitară.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat, de 47 de ani, din oraşul Potcoava, judeţul Olt, care conducea o autoutilitară pe DN 73, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

La sosirea echipelor de intervenţie, şoferul a fost găsit inconştient. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul.

Pasagera din autoutilitară, o femeie de 45 de ani, a fost preluată conştientă de către echipajele medicale. Conform informaţiilor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, victima suferise multiple leziuni.

„În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS