22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBotez cu scandal şi arestări, la Lugoj

Botez cu scandal şi arestări, la Lugoj

Un botez desfăşurat la Lugoj s-a lăsat cu scandal şi bătaie. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au fost depăşiţi numeric, motiv pentru care a fost necesară şi intervenţia jandarmilor, informează Antena3.ro

Petrecerea a avut loc zilele trecute la Lugoj, iar în timpul botezului, unul dintre invitaţi, care abia ieşise din închisoare, a devenit furios când a văzut-o pe fosta lui iubită printre invitaţi.

Apoi, a început scandalul. Unul dintre amicii fetei a intervenit şi i-a luat apărarea, după ce fostul puşcăriaş a atacat-o cu injurii şi ameninţări.

A fost chemată poliţia şi a fost nevoie de ajutorul medicilor pentru a-i acorda amicului fetei primul-ajutor.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au constatat că sunt depăşiţi numeric de numărul de invitaţi, astfel că a fost nevoie şi de sprijinul Jandarmeriei.

Oamenii legii au reuşit să-l pună la pământ pe scandalagiu, iar în timp ce acesta era imobilizat, un alt participant la botez a sărit la bătaie.

Toţi scandalagiii au fost duşi la sediul Poliţiei din Lugoj, acolo unde au încasat amenzi în valoare de 9.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS