20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRâmnicu Vâlcea: Un șofer a murit în timp ce încerca să scape de o mașină de poliție

Râmnicu Vâlcea: Un șofer a murit în timp ce încerca să scape de o mașină de poliție

Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe bulevardul Dem Rădulescu, în care au fost implicate două autoturisme. Un șofer argeșean a încercat să scape de o mașină de poliție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Bărbatul a murit în urma accidentului.

Pompierii militari s-au deplasat cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Din nefericire, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a decedat. A doua victimă a fost preluată de SAJ și transportată la spital.

Polițiștii au fost sesizați prin 112 de un bărbat că, în timpul ce se afla împreună cu alți prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism, le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la fața locului.

Polițiștii intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă în momentul în care a fost oprit șoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliție, care a pornit în urmărirea lui.

La o intersecție, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rezultând decesul conducătorului autoturismului urmărit, de 50 de ani, din municipiul Curtea de Argeș.

În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism și pistolul în cauză acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncțională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS