20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și patru răniți, între care și copii, într-un accident grav în județul Argeș

Un mort și patru răniți, între care și copii, într-un accident grav în județul Argeș

Un grav accident rutier s-a petrecut sâmbătă în județul Argeș. Două mașini s-au ciocnit violent la intersecția a două drumuri județene, iar în urma impactului o persoană a murit și alte patru, între care doi copii, au fost rănite. Potrivit IPJ Argeș, victimele au fost preluate de mai multe ambulanțe și transportate la spital, scrie Digi24

IPJ Argeş informează că un bărbat, de 72 de ani, care conducea un autoturism, din direcţia Căteasca către Rociu, ajuns la intersecţia dintre DJ 703 cu DJ 503, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din direcţia Slobozia către Oarja, de un bărbat, de 41 de ani, din Bradu.

În urma impactului, şoferul primului autoturism a rămas încarcerat, ulterior fiind declarat decedat. Alte patru persoane, dintre care şi doi copii, din prima maşină, au fost rănite.

Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi duşi la spital.

„În cauză va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au mai transmis polițiștii. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS