23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident pe DJ 552E, la Leamna de Sus. Trei copii au ajuns la spital

Accident pe DJ 552E, la Leamna de Sus. Trei copii au ajuns la spital

În această după-amiază, pe drumul judeţean 552E, la Leamna de Sus, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, în incident au fost implicate un Seat, condus de o femeie, şi un Matiz condus de un bărbat. Acesta din urmă se afla singur în autoturism, în timp ce în Seat se aflau cinci persoane, două femei şi trei copii, printre care şi o fetiţă de un an.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că vina a aparţinut ambilor conducători auto. Tânăra care conducea Seatul venea dinspre Craiova, a semnalizat şi a dorit să intre într-o parcare, moment în care a fost lovită în uşa din spate stânga de Matiz. Potrivit poliţiştilor, şoferiţa nu avea dreptul să facă stânga, având în vedere că era linie continuă (e drept că marcajul rutier se poate distinge cu greu în acestă zonă de drum). Şoferul Matizului a fost găsit vinovat pentru nepăstrarea distanţei legale şi depăşire pe linie continuă. Bărbatul a şi fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a fost zero.

Extrem de speriată după cele întâmplate, femeia din Seat a solicitat şi o ambulanţă, mai ales că lovitura s-a produs pe partea în care se afla fetiţa de un an. Aceasta se afla însă în scoică şi avea şi centura de siguranţă. Niciunul dintre copii nu a suferit răni. Ei au fost evaluaţi pe loc de personalul de pe ambulanţă, iar pentru siguranţă au fost duşi la spital, pentru investigaţii suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS