6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCel puţin 10 morţi după ce camioneta care transporta migranţi s-a răsturnat în sudul Texasului

Cel puţin 10 morţi după ce camioneta care transporta migranţi s-a răsturnat în sudul Texasului

Cel puțin 10 oameni au murit, iar alţi 20 au fost răniți după ce o camionetă supraîncărcată s-a răsturnat, miercuri, pe o autostradă din Texas, informează USA Today News.

Accidentul s-a produs la scurt timp după ora locală 16:00, la o intersecție dintre SUA 281 și Business 281 în Encino, Texas. Șoferul și nouă pasageri au murit pe loc, iar persoanele rănite au fost transportate la spitalele din zonă.

Șeriful Urbino Martinez a declarat că duba, concepută pentru a transporta 15 pasageri, era foarte grea și s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă.

Sgt. Nathan Brandley de la Departamentul pentru Siguranță Publică din Texas a declarat că numărul morților a fost inițial anunțat ca fiind 11, dar ulterior a fost revizuit. El a mai spus că cei 20 care au supraviețuit accidentului au răni grave până la critice.

Encino este o comunitate de aproximativ 140 de locuitori, la aproximativ 3 mile sud de punctul de control al Patrulei de Frontieră Falfurrias. Olivarez a spus că soldații DPS investighează accidentul.

În momentul producerii accidentului, în maşină se aflau 29 de migranți. Aceștia nu aveau asupra lor niciun act de identitate.

La începutul acestui an, în martie, cel puțin 13 persoane, inclusiv șoferul, au murit după ce un SUV împachetat cu cel puțin 25 de migranți fără acte s-a ciocnit cu un semi-camion lângă granița SUA-Mexic din California. Furgoneta de miercuri nu pare să fie implicată într-o urmărire, a declarat Martinez pentru Monitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS