17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA furat o mașină și a intrat cu ea într-un copac

A furat o mașină și a intrat cu ea într-un copac

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizați duminică, 25 iulie, prin apel 112, de un tânăr de 17 ani, din Craiova, cu privire la faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, din parcarea unui bloc de pe strada Dr. Mihai Cănciulescu din localitate a fost sustras un autoturism.

La fața locului, poliţiştii au identificat proprietarul autoturismului în persoana unei femei, de 53 de ani, din Craiova, stabilind totodată că mașina ar fi fost parcată având portiera dreaptă faţă închisă, dar neasigurată, iar cheia autoturismului lăsată în interior, pe bancheta dreapta faţă.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 10.000 lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În urma activităților desfășurate cu sprijinul poliţiştilor Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț, autoturismul a fost găsit abandonat, urmare a unui impact frontal cu un copac, în extravilanul comunei Bucovăț, fiind predat persoanei vătămate.

Din cercetări, poliţiştii au identificat un tânăr, de 19 ani, din Craiova, bănuit că ar fi sustras autoturismul în cauză.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea probării activităţii infracţionale a tânărului bănuit de comiterea faptei, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS