12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment7 morți, între care 2 copii, în accidentul grav produs în Bacău

7 morți, între care 2 copii, în accidentul grav produs în Bacău

7 persoane au murit și cel puțin 5 sunt rănite în urma unui accident grav produs pe DN2/E85 între Adjud și Bacău. O mașină s-a ciocnit de un microbuz în care se aflau 15 oameni. A fost activat planul roșu de intervenție. 

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat duminică dimineață, după accidentul de pe DN2, că în acets moment sunt șapte persoane decedate, între care și doi minori:

„În acest moment sunt 7 decedați din păcate și 5 răniți. Printre decedați sunt 2 minori și un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul și patru adulți din microbuz. Iar răniții sunt cxare au doi minori între ei și care sunt deja la spital și așteptpăm evaluare. Au fost trimise echipe din 3 județe, plus elicopterul care a plecat de la Iași. În principal în județul Bacău au fost transportate victimele. Au fost persoane sub resuscitare, așa este. Poliția va face partea ei de investigație. Colegii de la poliție vor comunica ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Arafat, potrivit G4Media.ro

Unele dintre cele cinci victime aduse se află în stare gravă

Mirela Romaneț, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bacău, susține că unele dintre cele cinci victime aduse se află în stare gravă: „Sunt foarte grav unii dintre ei, sunt sub investigații: radiologice, la computer tomograf. Au fost aduși la noi cinci pacienți, trei adulți și doi minori, asta e tot ce vă pot spune la momentul de față. Au fost aduși conștienți, dar multe pot interveni”, a declarat Romaneț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS