14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbatul care a violat o fată și l-a înjunghiat mortal pe tatăl ei a fost prins

Bărbatul care a violat o fată și l-a înjunghiat mortal pe tatăl ei a fost prins

Un tânăr de 29 de ani este cel care a omorât un bărbat și a violat-o pe fiica acestuia. El și-a recunoscut faptele și spune că regretă cele întâmplate. Oribilele crime au avut loc în dimineața zilei de vineri la Corbu, în județul Constanța. Potrivit anchetatorilor, tânărul intrase în locuința victimelor cu scopul de a le jefui, informează Digi24.

Înaintea de ivirea zorilor, un apel disperat la 112 anunța că în Corbu, un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, iar fiica sa de 20 de ani a fost violată. Soția bărbatului ucis a fost imobilizată în baie, împreună cu ceilalți doi copii ai săi, de 14 și 11 ani.

„A venit dup-aia în baie și mi-a zis: dacă țipi sau ceva, mă întorc și te omor” – a povestit femeia.

„Era un băiat liniștit, muncitor, își creștea copii. Ne-a îngrozit și pe noi”, spune un vecin.

Ministrul de interne, Lucian Bode, spunea în cursul zilei că anchetatorii vor încerca să stabilească mobilul acestor fapte – răzbunare, jaf – și vor vedea dacă au dispărut bani sau alte obiecte de valoare. 

Agresorul este vecin cu victimele sale

Oamenii legii au reușit în urma audierilor să-l identifice pe agresor. Niciunul dintre membri familiei atacate nu și-a dat seama că au de-a face chiar cu vecinul lor, pentru că acesta avea o cagulă pe cap.

Atacatorul a sustras suma de 250 de lei din casa victimelor.  

„Am stat de vorbă și mi-a spus persoana respectivă că a săvârșit infracțiunea în scop de jaf. De aici, lucrurile s-au precipitat și s-a ajuns la crimă și inclusiv la infracțiunea de viol”, a declarat Viorel Teliceanu, procuror-șef al Parchetului Constanța.

Tânărul și-a recunoscut fapta și spune că regretă cele întâmplate. El riscă ani grei de închisoare.

Anchetatorii nu exclud ipoteza ca agresorul să fi fost sub influența alcoolului sau a drogurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS