9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Incendiu puternic lângă o stație de tren din Londra

(VIDEO) Incendiu puternic lângă o stație de tren din Londra

-

Un incendiu puternic a izbucnit în apropierea gării centrale din Londra, Elephant și Castle, care a provocat un nor negru peste capitală, potrivit Independent.

Potrivit videoclipurilor postate pe Twitter, Brigada de Pompieri din Londra a declarat luni că 10 mașini de pompieri și 70 de pompieri se luptau cu flăcările la arcurile feroviare din apropierea stației, care este chiar la sud de râul Tamisa și lângă unele repere majore din Londra, inclusiv London Eye.

Pompierii au sfătuit oamenii să evite zona și să închidă toate ușile și ferestrele.

Elephant și Castle este o intersecție cu trafic aglomerat. De asemenea, este un nod feroviar major, găzduind o stație de metrou ocupată pe linia de nord, precum și trenuri supraterane.

Incendiul a izbucnit într-un atelier de mecanică auto aflat într-una dintre arcadele pasajului suprateran de cale ferată. Zona este cunoscută drept Little Colombia, deoarece sunt multe magazine și restaurante cu specific columbian.
Circulația  trenurilor care treceau prin stația Elephant and Castle a fost dată  peste cap, deoarece fumul negru a acoperit și șinele. Nicio garnitură nu mai circulă pe acolo. Până în prezent, nu sunt informații că ar exista victime.
Numărul victimelor nu este cunoscut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: A zburat cu 218 km/h, în apropiere de...

Un craiovean a fost prins de poliție în timp...

ȘTIRI GdS