14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a ameninţat concubina cu un pistol de jucărie

Şi-a ameninţat concubina cu un pistol de jucărie

Poliţiştii doljeni au emis un ordin de protecţie faţă de un tânăr de 25 de ani, din localitatea Castranova. Concubina tânărului s-a plâns că a fost ameninţată de acesta cu un pistol. Oamenii legii au stabilit că a fost vorba de un pistol de jucărie.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în cursul zilei de luni, o tânără de 21 de ani a sesizat faptul că a fost ameninţată cu un pistol. Tânăra a explicat şi de cine a fost ameninţată, aşa că suspectul a fost despistat în scurt timp de poliţişti.

„Poliţiştii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără de 21 de ani a fost amenințată cu un pistol. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au stabilit faptul că, în cursul zilei de luni, tânăra în cauză, în timp ce se afla pe raza comunei Calopăr, ar fi fost amenințată cu un obiect ce pare a fi un pistol de către concubinul acesteia, un tânăr de 25 de ani, din comuna Castranova. Ulterior, bărbatul a părăsit zona respectivă la volanul unui autoturism”, au precizat oamenii legii.

Ordin de protecţie faţă de tânărul de 25 de ani

Poliţiştii doljeni au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. În plus, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile faţă de tânărul de 25 de ani.

Acesta din urmă a fost depistat de poliţişti în trafic.

„Poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice în vederea depistării autovehiculului în cauză şi identificării tânărului bănuit de comiterea faptei, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Astfel, tânărul a fost depistat de poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Leu şi Castranova în trafic, la volanul autoturismului indicat de persoana vătămată. În urma efectuării controlului autovehiculului a fost găsit un pistol de jucărie, din plastic. Pistolul a fost ridicat în vederea continuarii cercetărilor”, au mai explicat oamenii legii.

Cercetările în acest dosar sunt făcute sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS