10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav în comuna Dobreşti. Un tânăr de 19 ani este resuscitat

Accident grav în comuna Dobreşti. Un tânăr de 19 ani este resuscitat

UPDATE: Reprezentanții ISU Dolj au comunicat, în urmă cu puțin timp, că tânărul de 19 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Doi tineri de 19 ani au fost răniţi grav în urma unui accident produs pe DN 55, în comuna Dobreşti. Poliţiştii au stabilit că un şofer de 19 ani a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat. Pasagerul din autoturism, care are tot 19 ani, este resuscitat de medici în acest moment. La locul accidentului a fost trimis elicopterul SMURD.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc într-o curbă la stânga.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 55, în afara localităţii Dobreşti, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 19 de ani, din comuna Sadova, sat Damian, care conducea un autoturism pe DN55, din direcția Craiova către Bechet, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul volanului, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

Un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient”, au precizat oamenii legii.

Şoferul de 19 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS