17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O călugăriță a furat banii dintr-o școală și i-a cheltuit la jocuri de noroc

(VIDEO) O călugăriță a furat banii dintr-o școală și i-a cheltuit la jocuri de noroc

-

Procurorii federali au depus astăzi acuzații împotriva unei călugărițe, acum pensionară, care era directorul unei școli elementare catolice din Torrance.

Femeia a fost de acord să pledeze vinovată de acuzații de fraudă și spălare de bani pentru furtul a peste 835.000 de dolari din fondurile școlii pentru a plăti cheltuieli personale, inclusiv pentru jocurile de noroc.

Mary Margaret Kreuper, de 79 de ani, din Los Angeles, a fost acuzată de fraudă bancară și de spălare a banilor. Pentru cele două acuzații se poate aplica o pedeapsă legală maximă de 40 de ani de închisoare.

Sora Mary Margaret Kreuper a ”spart” 835.339 de dolari din fondul şcolii, potrivit www.justice.gov.

Călugăriţa catolică a fost director al Şcolii Catolice St. James din Torrance, California, timp de 28 de ani până în anul 2018.

Sumele au fost folosite pentru plata excursiilor făcute de soră pentru a-şi satisface pasiunea pentru jocurile de noroc, au declarat procurorii federali care au luat urma banilor. Femeia era o împătimită a cazinourilor şi cheltuia sume uriaşe.

Procurorul a declarat că Mary Margaret Kreuper a recunoscut, de asemenea, că a falsificat evidenţa financiară a şcolii. Călugăriţa urmează să fie trimisă în judecată pe 1 iulie, potrivit oamenilor legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS