15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Doi minori dintr-un centru de plasament au furat o armă și au tras în polițiști

(VIDEO) Doi minori dintr-un centru de plasament au furat o armă și au tras în polițiști

-

O fată de 14 ani și un băiat de 12 ani ar putea fi acuzați de jaf armat și de tentativă de omor, după ce au furat un AK-47 și o pușcă, iar apoi au deschis focul asupra unor ofițeri de poliție din Florida, SUA.

Nicole Jackson și Travis O’Brien au fugit dintr-un centru de plasament, marți, 1 iunie. Ei au spart o locuință, iar de acolo au furat cele două arme, informează CNN.

La un moment dat, cei doi au început să tragă asupra polițiștilor care îi căutau.

„La ora 08:28, unul dintre sergenții mei, care a ajuns primul la fața locului, sergentul Donnie Maxwell, a fost vizat de mai multe focuri de armă, însă el nu a tras înapoi. La ora 08:31, unul dintre echipaje a anunțat că cei doi copii trag focuri de armă în direcția lor.

La ora 08:33, un alt echipaj care înconjurase locuința a fost vizat de focuri de armă. La ora 08:40, fata de 14 ani a ieșit de pe proprietate și a amenințat că-l omoară pe sergentul Maxwell. La 8.54, băiatul înarmat cu un AK-47 a deschis focul asupra polițiștilor. În 35 de ani de activitate nu am văzut așa ceva”, a declarat șeriful Mike Chitwood.

Acesta a precizat că, inițial, polițiștii nu au răspuns la focurile de armă și au încercat să-i determine pe cei doi adolescenți să se predea. Situația s-a complicat atunci când fata a deschis și ea focul asupra oamenilor legii.

În cele din urmă, polițiștii au tras în direcția acesteia. Fata a fost împușcată în piept și în braț. Ulterior, medicii au anunțat că starea ei este stabilă.

În prezent, fata de 14 ani este internată în spital. Băiatul de 12 ani nu a fost rănit în urma incidentului și a fost plasat în custodia poliției. Anul trecut, cei doi au fugit din centrul de plasament de aproape 300 de ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gospodarii inundate de ploaie la Brabeți și Locusteni

În urma precipitațiilor căzute miercuri seară în județul Dolj,...

ȘTIRI GdS