13.1 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateAl treilea copil intoxicat cu o substanţă cu care se spală oile a murit la spital

Al treilea copil intoxicat cu o substanţă cu care se spală oile a murit la spital

Al treilea copil intoxicat, sâmbătă, cu Tomoxan, o substanţă antiparazitară folosită la spălatul oilor, a murit la spitalul din Târgu Mureş. Poliţiştii şi procurorii braşoveni fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, scrie News.ro.

Fetiţa de opt ani din localitatea braşoveană Ungra care sâmbătă a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la un spital din Târgu Mureş a murit în unitatea sanitară, au declarat, luni, pentru News.ro surse apropiate anchetei.  

Bunica fetei se află internată la spitalul din Rupea. 

Conform aceloraşi surse, fetiţa de opt ani şi surorile ei, cu vârste de şapte şi nouă ani, dar şi mama şi bunica lor s-au intoxicat după ce mama a folosit Tomoxan – o substanţă foarte toxică folosită la spălatul oilor – pentru a scăpa de păduchi. 

La scurt timp după folosire substanţei, copiilor li s-a făcut rău, două dintre fetiţe murind sâmbătă.

Date din anchetă indică suspiciunea unei intoxicaţii cutanate. Oficialii din cadrul IPJ Braşov au declarat că în acest caz se fac cercetări pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Arhiepiscopia Tomisului anunţă că pot fi făcute donații prin...

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat sâmbătă că pot fi trimise pomelnice prin PayPal şi în cadrul donaţiei pot fi incluse câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe.

ȘTIRI GdS