-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn apartament a luat foc de la o tigaie uitată pe aragaz

Un apartament a luat foc de la o tigaie uitată pe aragaz

Şapte persoane au fost evacuate dintr-o clădire, iar una a fost transportată la spital în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă, într-un apartament din Zalău, din cauza unei tigăi uitate pe aragaz, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, cel transportat la spital este proprietarul locuinţei afectate de foc.

„Din interior a fost evacuată o persoană conştientă, de sex masculin, şi a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă – TIM. Au fost evacuate şapte persoane de la parter şi de la etajul 1”, se arată în informarea menţionată.

Pompierii au lichidat în scurt timp incendiul şi au verificat apoi toate apartamentele din bloc.

„Echipajul TIM a transportat persoana surprinsă de incendiu la UPU SMURD Zalău. Cauza probabilă de incendiu a fost o tigaie uitată pe foc”, precizează ISU Sălaj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS