31.8 C
Craiova
duminică, 7 august, 2022
Știri de ultima orăEvenimentRomâncă dispărută, găsită îngropată într-o curte din Serbia

Româncă dispărută, găsită îngropată într-o curte din Serbia

O româncă de 53 de ani, care era dată dispărută, a fost găsită îngropată în curtea contabilei sale, în Serbia, scrie novosti.ro.

Femeia a fost dată dispărută pe 17 mai la Pancevo, lângă Belgrad, în Banatul Sârbesc. Două zile mai târziu, corpul ei a fost descoperit îngropat în curtea din spatele casei contabilei ei. Românca locuia de zece ani în Pancevo şi avea o tarabă la piaţa de vechituri din oraş.

A plecat la contabilă şi nu s-a mai întors

Luni, ea le-a spus vecinilor de tarabă că merge la casa contabilei ei, pentru a rezolva mai multe probleme cu aceasta. De atunci n-a mai fost văzută. Poliţia crede că femeia a fost atacată în casă de fiul contabilei. Potrivit anchetei, cel mai probabil a lovit-o mai întâi de mai multe ori cu o cărămidă, apoi a dat-o cu capul de pereţi şi de podea.

Românca a murit, iar trupul ei a fost îngropat de cei doi în curtea din spatele casei şi acoperit cu plăci de beton. Poliţiştii au mai descoperit că românca le dăduse celor doi 20.000 de euro pentru a-i achita taxele către stat.Însă, contabila şi fiul ei au cheltuit banii şi de aici a plecat conflictul dintre ei.

Contabila, bănuită de mai multe crime

Poliţia anchetează acum posibilitatea ca aceasta, alături de fiul ei, să fi ucis şi alţi clienţi. Proprietară a mai multor case în oraş, contabila e suspectă de mai multe crime. Poliţiştii verifică acum şi curţile celorlalte proprietăţi, fiind posibil să descopere alte cadavre îngropate. Bogdanka G. (68 de ani) şi fiul ei Bogdan M. (46 de ani) au fost deja arestaţi şi sunt acuzaţi de uciderea româncei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS