10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGrav accident rutier, 12 persoane au ajuns la spital

Grav accident rutier, 12 persoane au ajuns la spital

Doisprezece adulţi şi un copil au ajuns la spital sâmbătă, după un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion, pe raza localităţii Vânători, din judeţui Iaşi, fiind activat Planul roşu de intervenţie, relatează news.ro și Ziarul de Iași.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24, la intersecţie cu DN 24C, pe raza localităţii Vânători, judeţul Iaşi, a avut loc un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion. Două persoane au rămas încarcerate, scrie news.ro.

Comform ISU, din cele 17 persoane implicate în acest incident rutier, 13 – 12 adulţi şi un copil – au fost transportate la spital conştiente, pentru investigaţii suplimentare. Patru persoane au refuzat transportul la spital.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Interventie. La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 maşini de stingere, o autospecială de descarcerare şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Totodată, pentru optimizarea intervenţiei, în teren acţionează şi 2 ambulante SMURD, o autospecială de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Circulaţia este întreruptă pentru desfăşurarea intervenţiei de acordare de îngrijiri medicale şi cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS