6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Incendiu la o fabrică de mobilă, stins după 7 ore

(VIDEO) Incendiu la o fabrică de mobilă, stins după 7 ore

-

Peste 60 de pompieri militari şi civili au intervenit, începând de vineri seara, timp de şapte ore, pentru stingerea incendiului izbucnit la Fabrica de Mobilă Dalin din municipiul Reghin. În urma evenimentului au ars complet trei hale de producţie, alte două corpuri de clădire fiind afectate, transmite Agerpres.

În urma incendiului, peste 300 de angajaţi au rămas practic fără locurile de muncă, întrucât flăcările au distrus aproape în totalitate utilajele şi fluxul de producţie.

Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporţie de 100%

„Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de 30.04.2021, în jurul orelor 21,40, provocând pagube însemnate în cadrul unei fabrici de mobilă din municipiul Reghin. Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporţie de 100%, pe o suprafaţă aproximativă de 1.500 mp. La locul intervenţiei s-au deplasat 6 autospeciale de stingere a incendiilor şi o autospecială pentru intervenţie la înălţimi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş împreună cu alte cinci autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul serviciilor voluntare şi din cadrul unui serviciu privat pentru situaţii de urgenţă”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Au fost solicitate în sprijin trei autospeciale pentru stingerea incendiilor

Potrivit ISU Mureş, au fost solicitate în sprijin trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, două din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Bistriţa’ al judeţului Bistriţa-Năsăud, respectiv o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Oltul’ al judeţului Harghita.

„Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor profesioniste din judeţele învecinate, acestea fiind întoarse la bază după localizare incendiului. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost implicaţi un număr de peste 60 de pompieri militari şi pompieri civili. Acţiunile desfăşurate pentru stingerea incendiului au durat aproximativ 7 ore până la lichidarea tuturor focarelor, intervenţia finalizându-se în zorii zilei de 1.05.202”, a precizat ISU Mureş.

Pompierii au arătat că nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite pe timpul desfăşurării acţiunilor de intervenţie, iar la faţa locului a rămas o autospecială pentru stingerea incendiilor, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a reizbucnirii incendiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un mort și doi răniți într-o explozie neurmată de...

O femeie a murit și alte două persoane au...

ȘTIRI GdS