12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițiștii și jandarmii au descins la două petreceri, în Craiova

Polițiștii și jandarmii au descins la două petreceri, în Craiova

Oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de aproape 20.000 de lei mai multor persoane care au participat la două petreceri, în Craiova. Este vorba de un botez, organizat într-un restaurant, și de o petrecere privată.

Potrivit oamenilor legii, în cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizaţi despre faptul că la un restaurant din Craiova are loc o petrecere la care participă mai multe persoane.

”La fața locului au intervenit efective de poliție din cadrul Secțiilor 1,3 și 4 Poliție Craiova, precum și jandarmi din cadrul IJJ Dolj. S-a stabilit că în locația respectivă era în desfășurare un botez, fiind identificate 10 persoane participante. Acestea au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, valoarea amenzilor fiind de 10.000 de lei. De asemenea, societatea comercială organizatoare a fost sancționată conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, au precizat polițiștii doljeni.

Petrecere întreruptă de polițiști, pe strada Popova

Alte sancțiuni au fost aplicate de polițiști și în cursul zilei de vineri.

”În ziua de 30 aprile, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au a fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Popova din Craiova, are loc o petrecere privată, cu ocazia unei zile de naștere.
La fața locului s-au deplasat echipajele de poliție din cadrul Secției 2 Polițe și un echipaj de jandarmi din cadrul GJMb. Craiova, care au identificat organizatorul și 6 persoane participante la petrecere. Au fost aplicate 7 sanctiuni contraventionale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 8.500 lei”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Aceștia din urmă mai spun că, în ultimele 48 de ore, au fost aplicate 198 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 41.000 lei. Un număr de 151 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS